CUM COMANZI


 

Alegerea produselor

Dupa vizualizarea produselor pe care doriti sa le achizitionati si informarea despre caracteristicile fiecarui produs in parte, apasati butonul "Adauga in cos".


Cosul de cumparaturi

Dupa alegerea unui produs veti fi redirectionat catre cosul de cumparaturi. Daca doriti sa va continuati cautarea si sa adaugati si alte produse, puteti reveni la pagina dorita prin apasarea butonului Continua Cumparaturile. Produsele selectate vor ramane in cos si puteti sa reveniti oricand doriti apasand butonul rosu din dreapta sus al paginii pe care va aflati, dupa care selectati "Vezi cosul" pentru a vedea costul final sau pentru a sterge un produs sau a creste cantitatea sau apasati butonul "Finalizeaza" pentru a merge mai departe la finalizarea comenzii si stabilirea termenilor de livrare.

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.

Pentru a putea beneficia de discount (daca este cazul) este nevoie sa il inserati in campul destinat din cosul de cumparaturi, apoi apasati butonul "Aplica cupon" apoi "Finalizeaza" pentru a trece la pasul urmator. 


 

Date personale

Puteti alege daca doriti factura pe persoana fizica, persoana juridica sau ONG. Va rugam sa completati cat mai complet si corect datele dumneavoastra de contact si modalitatea de plata: Ramburs, Plata Online sau Transfer Bancar. Toate campurile sunt obligatorii. Daca aveti anumite specificatii, va rugam sa completati in campul "Observatii". Dupa ce ati verificat datele introduse si produsele din comanda, bifati casuta de confirmare ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile contractuale  si apoi apasati butonul "Cumpara"  pentru a trimite comanda. Prin apasarea butonului "Cumpara" acceptati ca va avea loc o plata din partea dvs. catre compania noastra, conform cu Totalul de plata afisat deasupra butonului "Cumpara".

Confirmare comanda

Dupa ce am primit comanda dumneavoastra, veti primi un e-mail prin care sunteti instiintat ca a fost inregistrat  comanda dvs. Dupa ce comanda a fost procesata, veti fi instiintat prin email ca s-a confirmat comanda si ca status-ul ei este: Finalizata. Puteti fi instiintat si telefonic in momentul in care coletul a fost predat catre curier si vi se va comunica termenul de livrare.
 
Metode de comanda
 
Comenzi telefonice
Reprezentantii nostri pot prelua oricand comanda la telefon. Oricare ar fi produsele de interes, ne puteti suna pentru a raspunde la orice tip de intrebari si pentru a prelua comanda. Clientul are obligatia ca dupa primirea intiintatrii de inregistrare a comanzii noi pe e-mail, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. Compania Arhi Design nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.
           
 Modalitati de plata pentru comenzi telefonice:
 • Ramburs
 • Plata Online
 • Transfer Bancar
 
Comenzi prin e-mail
Comenzile prin e-mail sunt preluate, procesate si plasate direct in sistemul nostru de catre agentii nostri. Este de ajuns sa trimiteti datele de contact, datele de livrare si produsul dorit, iar de restul ne ocupam noi. Dupa primirea confirmarii pe e-mail, clientul are obligatia sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate ale companiei.
 
Modalitati de plata pentru comenzi prin email:
 • Ramburs
 • Plata Online
 • Transfer Bancar
 
Comenzi online
Pentru a comanda online pe website trebuie sa:
 • alegeti produsul dorit
 • cititi cu atentie specificatiile, descrierea produsului, pretul si disponibilitatea lui
 • daca este produsul potrivit, adaugati produsul in cos
In acest punct puteti finaliza comanda:
 • alegeti daca doriti factura pe persoana juridica sau persoana fizica
 • completati datele de facturare/livrare ale dumneavoastra.
 • notati mesajul atasat comenzii si orice alte comentarii la Observatii
 • selectati metoda de plata
 • revizuiti cu atentie inca o data comanda la nivel de bucati comandate, pret, taxe, Total de plata
 • bifati casuta termeni si conditii pentru a confirma acceptul dvs. leagat de conditiile contractului la distanta incheiat intre noi partile si apasati butonul "Cumpara"
     
Veti primi un e-mail de instiintare ca a fost inregistrata comanda plasata. Clientul are obligatia ca dupa primirea intiintarii de inregistrare de comanda noua pe e-mail, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.
 
Pentru detalii, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea Termeni si Conditii din cadrul acestui site.