CUM PLATESTI


 Card bancar
    La plasarea comenzii, puteti alege metoda de plata Plata Online prin card bancar, iar dupa finalizarea comenzii veti fi redirectat catre serverul securizat pentru plata (dupa apasarea butonului “Trimite Comanda”). Va rugam sa introduceti cu atentie datele cardului. Urmariti cu atentie mesajele de pe ecran si asigurati-va ca ultimul mesaj este de confirmare a platii efectuate si nu este un mesaj de eroare a efectuarii platii. Comanda va intra in pregatire din momentul in care exista confirmarea efectuarii cu succes a platii cu card bancar.
 Transfer bancar
    Transferul bancar este efectiv o plata prin banca - O.P. (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care aveti deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiteti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate va integra comanda spre procesare.
Datele noastre pentru efectuarea platii sunt:
S.C. Arhi Design S.R.L.
RO 3069820, J16/3323/1992
IBAN RO82BRDE170SV24847101700
BRD - Sucursala Craiova

Ramburs
Acceptam plata la livrare / ramburs catre curierul care face livrarea.
Facturare plati
    Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Arhi Design este platitoare de TVA. Orice comanda plasata pe website se achita inainte sau la livrare, in conditiile mentionate anterior. Arhi Design va emite catre client o factura pentru bunurile si/sau serviciile livrate/prestate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Factura fiscala se emite pe numele platitorului (persoana fizica, juridica sau ONG). Conform  articolului 155, alineatul 6 din Codul fiscal "Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii", iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: "Se pot transmite facturi prin mijloace electronice". Arhi Design nu isi asuma raspunderea de a pune la dispozitia clientului factura fizica, ci doar in format electronic (fie prin email, fie in contul de utilizator, in cazul cand acesta s-a inregistrat. La solicitarea clientului, Arhi Design poate trimite clientului factura fizica semnata si stampilata in termen de 7 zile de la emitere sau prin curierat cu plata la destinatar, pentru orice localitate din tara. La incasarea banilor ramburs de catre curier, acesta va elibera chitanta doveditoare in numele Arhi Design.