SECURITATE PLATI


 

 

Securitatea datelor dvs. este foarte importanta. Compania proceseaza toate datele de card prin partenerul de incredere Mobil Pay. Datele cardului cu care platiti online nu sunt stocate pe website-ul nostru si nici nu pot fi accesate de catre angajatii Arhi Design. Introducerea datelor de card se efectueaza pe serverele securizate Mobil Pay, pentru un plus de siguranta.

 
MobilPay trimite, securizat si fara a stoca pe servere, informatiile introduse de dvs. catre banca procesatoare care le directioneaza catre banca emitenta a cardului. Banca emitenta aproba sau refuza plata. Toate informatiile introduse pe serverele MobilPay sunt criptate folosind SSL. 
 
Protocolul Secure Sockets Layer (SSL) a devenit standardul universal in online pentru autentificarea si criptarea comunicarii intre utilizatori si serverele web. O conexiune criptata SSL presupune ca toate informatiile schimbate intre client si server sa fie criptate de catre expeditor si decriptate de catre destinatar, protejand astfel datele de orice tert care ar incerca interceptarea lor. Clientii pot in acest fel sa trimita date confidentiale, cum ar fi informatiile cardului, catre un website, avand garantia ca SSL le va pastra confidentialitatea. Datele de card nu sunt si nici nu vor fi vreodata expuse unei alte persoane, iar transmiterea lor se face doar criptat. Serverele sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor de orice fel.
 
Pentru un nivel maxim de securitate, recomandam inrolarea cardului in 3D Secure, online, la banca emitenta. 3D Secure este un standard de securitate dezvoltate de Visa si MasterCard care, concret, va ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara pe care o veti folosi doar la plata online. Astfel, chiar daca va pierdeti cardul, fara aceasta parola, el nu va putea fi folosit pentru a plati online.
 
Card Code Verification sau CCV/CVV2, reprezinta un cod de trei sau patru cifre situat pe spatele cardului sau pe fata acestuia, dupa numele posesorului de card, folosit ca instrument suplimentar de verificare a validitatii cardului.
MobilPay a dezvoltat filtre avansate antifrauda cu scopul de a identifica si de a preveni tranzactiile ce ridica suspiciuni. Pe baza unor studii avansate si a unor analize comportamentale, adaugand si experienta acumulata, au creat un sistem flexibil si puternic, configurabil in vederea prevenirii fraudelor pentru fiecare tranzactie. Orice tranzactie semnalata drept suspecta va fi analizata si verificata suplimentar de catre departamentul antifrauda al MobilPay.
 
Va puteti adresa oricand suportului pentru probleme plati online Mobil Pay la telefon 
021-527.77.27 (tarif normal).
 
Pentru detalii, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea Termeni si Conditii din cadrul acestui site.